Стосовно оновлення інформації про Arricano

Компанія Arricano Real Estate Plc, провідний девелопер українських ТРЦ, на медійному майданчику AIM Лондонської фондової біржі повідомила, що всі торгові центри на сьогоднішній день є відчиненими та працюють. Однак торговельна активність є суттєво нижчою, порівнюючи із аналогічним періодом минулого року.
Зважаючи на війну в Україні, цього року Arricano консолідована фінансова звітність за рік, що закінчився 31 грудня 2021, не буде випущена до 30 червня 2022. Торгівля акціями буде призупинена після 30 червня 2022 і буде відновлена після публікації аудийованої фінансової звітності.
«З початку війни нашою ключовою ціллю була безпека відвідувачі, команд фронт-персоналу магазинів та безперебійна робота ТРЦ, щоб українці мали змогу купувати необхідні товари. Це стосується як локальних спільнот, так і переселенців, які прибули в міста, де розташовані наші ТРЦ. Паралельно з цим ми реалізовували соціальні програми у співпраці із реципієнтами, які потребували нашої допомоги. Ми працюємо, кількість наших орендарів у ТРЦ, що відновлюють свою діяльність, щоразу збільшується. Оскільки Arricano – публічна компанія, ми завжди відкрито звітували про наші досягнення. Цього року через війну вимушені перенести аудит. Ми його проведемо як тільки це буде можливо», - зазначила Анна Чуботіна, CEO Arricano.