Будь - яка участь та допомога наближають нас до миру та перемоги - звернення Arricano

18 березня 2022

Напевно усім нам хочеться зараз почути сигнал будильника та прокинутись. Щоб все, що відбувається останні 22 дні, виявилося звичайним жахом. Але ні. Війна, яку розв’язала Російська Федерація проти України,  – це болюча реальність, яка, на жаль, торкнулася кожного українця. Тисячі жертв серед мирного населення, зруйновані будинки та міста, свідомо знищена ворогом інфраструктура – це страшна трагедія для нашої країни та всього українського народу. І кожен з нас повинен зараз зробити все, щоб ця війна завершилася нашою перемогою якомога швидше.

Компанія Arricano та вся наша команда глибоко переживаємо те, що відбувається сьогодні в Україні. Ми прагнемо зробити все можливе, щоб своєю роботою допомогти Україні та українцям, та закликаємо інших долучатися до будь - якої активності заради спільної мети

В умовах воєнних дій одним із найважливіших завдань для бізнесу є забезпечення безперебійної роботи критично важливої соціальної інфраструктури. Тому з першого дня ми робимо все, щоб супермаркети, аптеки, магазини з товарами першої необхідності, які розміщені в наших торгових центрах у Києві, Запоріжжі та Кривому Розі, працювали у звичайному режимі. Наскільки це дозволяє ситуація з безпекою.

Також у наших торгових центрах обладнані захисні притулки для працівників та відвідувачів на випадок повітряної атаки.

Крім того, команда Arricano робить усе можливе, щоб допомогти нашим захисникам, територіальній обороні та громадянам, які постраждали від агресії.

У Києві та регіонах наші працівники допомагають в організації логістики поставок товарів першої необхідності на потреби ВСУ та ТРО.

У Шевченківському районі Києва ми забезпечуємо інженерне обладнання об’єктів оборони – допомагаємо в організації блокпостів із використанням нашої будівельної техніки, фундаментних блоків та інших матеріалів.

Ще один напрямок нашої роботи - забезпечення організаційної підтримки наших партнерів-орендарів зони фудкортів, які готують та передають гарячі обіди до лікарень швидкої допомоги, інституту серця МОЗ України, а також до ТРО.

Наші колеги у Запоріжжі та Кривому Розі надають системну допомогу територіальній обороні. Окрім того, на запит місцевої адміністрації компанія придбала 5000 пакетів молока довготривалого зберігання для лікарень та населення.

Ми продовжуємо шукати інші напрямки допомоги та бути корисними там, де це потрібно саме зараз. Тому що будь-яка участь сьогодні  на крок наближає нас до майбутнього миру. Якщо Ви прагнете допомагати у наших волонтерських ініціативах чи знаєте, чим ми можемо допомогти в рамках наших можливостей – пишіть у наш Telegram бот - https://t.me/arricanohelp_bot

Слава Україні! #StandWithUkraine

Ваші Arricano.