Анну Чуботіну призначено виконувачкою обов'язків CEO Arricano

20 вересня, після завершення перевірок NOMAD, номінованого радника компанії Arricano на Альтернативному майданчику (AIM) Лондонської Фондової Біржі, виконувачкою обов'язків генерального директора Arricano Real Estate plc призначено Анну Чуботіну, яка за сумісництвом продовжує очолювати департамент торговельних площ Arricano Real Estate plc.
Анна Чуботіна висловила подяку Раді директорів за довіру і підкреслила, що на позиції виконувачки обов'язків генерального директора продовжить реалізовувати намічену стратегію розвитку компанії: «У Arricano визначені стратегічні цілі, до яких ми будемо системно рухатися згідно з зазначеним планом, виконуючи стійкі бізнес-показники». Рада Директорів Arricano Real Estate plc продовжує процес відбору і оцінки потенційних кандидатів на посаду генерального директора, який, як очікується, буде завершено протягом трьох місяців.
Урмас Сомелар, Голова Ради директорів Arricano Real Estate plc, зазначив:  «Щиро вітаю Анну на новій для неї позиції виконувачки обов'язків генерального директора і бажаю удачі в цьому професійному виклику. Радий, що в команді Arricano є лідери, які готові взяти на себе відповідальність в управлінні компанією. Адже для нас важливо не тільки утримувати високі корпоративні показники, а й нарощувати нові можливості».