Вакантність в ТРК компанії Arricano в 2016 році знизилась

У торгово-розважальних центрах Arricano за результатами 2016 року показник заповнюваності торговельних площ зріс на 2%, з 96,2% за результатами 2015 року до 98,3% в 2016 році.

Анна Чуботіна, директор департаменту торговельних площ, зазначає, що на тлі відносної стабілізації ринку орендарі готові розвиватися в якісних торговельних центрах: «Портфель об'єктів компанії Arricano - це якісні торговельні центри, в яких ведеться системна робота з удосконалення tenant-mix, сервісної компоненти і кастомер-експіріенс. Успіх Компанії заснований, в тому числі, на якісному партнерстві з орендарями та створенні у споживачів позитивного споживчого досвіду при відвідуванні ними торговельних центрів Arricano. Тому закономірно, що в 2016 році база орендарів збільшилася на 11% до 750 партнерів, і вакантність знизилася".

На трьох об'єктах Arricano (ТРК City Mall, в ТРК «Сонячна Галерея», в ТРЦ «РайON») - вакантність технічна, на двох об'єктах - в рамках планових показників.

У ТРК City Mall (Запоріжжя) вакантність складає 0% вже третій рік поспіль;

в ТРК «Сонячна Галерея» (Кривий Ріг) - вакантність знизилася на 2,14% і становить 0,18% (порівняно з 2,32% - у 2015 році);

в ТРЦ «РайON» (Київ) - вакантність зменшилася в 2,5 рази і становить - 1,35% (3,53% - в 2015 році);

в ТЦ «Південна Галерея» (Сімферополь) - вакантність знизилась на 1,05% і становить 3,86% (в порівнянні з 4,91% - у 2015 році);

в ТРК «Проспект» (Київ) - вакантність знизилась майже втричі і становить 2,42% (в порівнянні з 7% за результатами 2015 року)

Михайло Меркулов, CEO Arricano Real Estate Plc, вважає, що успішні результати зростання зайнятості торгівельних площ - це, перш за все, результат професіоналізму команди Arricano: «Стратегічними завданнями Arricano в 2016 році були зниження вакантності, збільшення товарообігу орендарів і зростання орендного доходу компанії. Ми розвиваємо довгострокові відносини і взаємовигідне партнерство з орендарями, що, в свою чергу, робить наші торгові центри гостинними, цікавими та інноваційними комплексами для шопінгу і спілкування».

За 12 місяців 2016 року компанія Arricano уклала 179 нових договорів оренди в мережі ТРЦ компанії і здала в оренду 23 404 м2 торгівельних площ.

«Сьогодні у Arricano - найкраща професійна команда управлінців на ринку нерухомості, яка успішно впоралася з цілями і завданнями 2016 року, про що свідчать цифри - вакантність, кількість зданих площ і укладених договорів», - підкреслює Михайло Меркулов значимість людського капіталу для розвитку компанії. CEO Arricano вважає, що 2016 рік, в якому команда реалізовувала сервісну модель бізнесу, надав Arricano новий рівень функціонування як всередині компанії, так і зовні - у взаємодії з партнерами, з клієнтами, з відвідувачами торговельних центрів, з гравцями ринку нерухомості, з бізнес-середою.

У планах Arricano - впровадження інновацій, розвиток сервісної моделі бізнесу і фокусування на клієнтському досвіді. «Наше спільне завдання, і орендарів, і орендодавців, зробити ТРК комфортним соціальним простором», - впевнений CEO Arricano.