Толока співробітників Arricano біля Йорданського озера

У суботу, 12 травня 2018 року команда Arricano вийшла на толоку. Особистий вихідний співробітники компанії на чолі з генеральним директором та разом зі своїми сім'ями, вирішили присвятити соціально значимому проекту - прибиранню території навколо озера Йорданського, яке розташоване поруч з майбутнім об'єктом девелопера.
«Ми - команда соціальних дослідників, - діляться враженнями учасники толоки, - ми хочемо, щоб на наших об'єктах і навколо них був атмосферний комфортний соціальний простір. Ми любимо вивчати усі складові такої атмосфери, хочемо «відчувати» свої об'єкти та настрій людей навколо: ми стояли за прилавками партнерів-орендарів в ТРК «Проспект», досліджуючи настрої покупців, ми робили покупки усім менеджерським складом, досліджуючи сервіс орендарів, тепер ми хочемо зробити чистою територію, на якій городяни та гості Оболоні будуть відпочивати».
Михайло Меркулов, CEO Arricano Real Estate Plc, зазначає: «Ми як соціально-відповідальний девелопер, маємо намір робити місто краще та брати участь у розвитку та впорядкуванні прилеглих до наших об'єктів територій. Участь у толоці - це, з одного боку, підтримка соціального руху «київських травневих толок», інвестиція у розвиток комфортного міста, а з іншого, - гарний тімбілдінг, коли команда разом не тільки працює, а й відпочиває, при цьому разом реалізуючи корисний для суспільства проект. Використання P2P (people-to-people) ідеології для відпочинку команди Arricano вже апробована, вдала та позитивна форма корпоративного дозвілля, що приносить користь і задоволення».
Варто зазначити, що 12 травня на Оболоні прибирання та толоки ініційовані на кількох територіях для відпочинку городян. Так, комунальне підприємство «Київзеленбуд» планує проводити роботи з прибирання на території майбутньої рекреаційної зони навколо Кирилівського і Йорданського озер, депутати Оболонської районної адміністрації запрошують жителів на прибирання лісопаркових зон і скверів по всьому району.
Для соціально-відповідальної компанії Arricano благоустрій територій, які розташовані поруч з об'єктами девелопера, - традиційне явище. Але проект Arricano з робочою назвою «Петрівка», розташований в Оболонському районі м.Києва на перетині вулиці Йорданскої та проспекту Степана Бандери, почався неординарно. Спочатку вирішено було реалізувати соціальну ініціативу, спрямовану на створення кращих умов для жителів мікрорайону та збереження екосистеми навколо місцевих озер, і тільки потім приступати до обговорення з громадськістю, оголошення конкурсу та проектування об'єкта.
Микола Якименко, в.о. керівника департаменту девелопменту, в.о. директора з експлуатації компанії Arricano Real Estate Plc, підкреслює: «Створення комфортних умов для відпочинку жителів мікрорайону та гостей міста, збереження та розвиток екосистеми навколо озер, річок, парків, скверів, які є в місті, - першочергове завдання соціально-відповідального девелопера. Ми хочемо, щоб рекреаційна зона навколо Йорданського та Кирилівського озер та річки Почайна, та Парк, який запланований на території, де знаходиться також ділянка компанії Arricano, стали улюбленим місцем відпочинку».
А поки йде розвиток проекту «Парк» співробітники компанії Arricano роблять ділянку, де буде парк, чистою.