Проект Unlimit Ukraine оголошує старт нового конкурсу “CEO for U”.

В рамках даного конкурсу у Вас є виняткова нагода отримати індивідуальну консультацію від одного з топ-менеджерів крупних компаній-членів Європейської Бізнес Асоціації.

До участі у конкурсі запрошуються існуючі та нові учасники проекту Unlimit Ukraine – молоді підприємці, які виготовляють якісні та інноваційні товари або надають соціально-корисні послуги на території України.

Щоб взяти участь у конкурсі, Вам необхідно:

• бути учасником проекту Unlimit Ukraine або зареєструватися до участі в проекті, попередньо ознайомившись з правилами участі тут;
  • заповнити анкету на участь в конкурсі “CEO for U” тут;
  • чекати на оголошення результатів конкурсу 27 травня 2016 року.

Переможці конкурсу мають нагоду отримати консультацію від таких менторів, як:

Михайло Меркулов, Генеральний директор «Arricano Real Estate LLC»

Михайло Меркулов має 17 річний досвід роботи в різних галузях і компаніях, що працюють на центрально- і східноєвропейських ринках, в таких країнах як Україна, Росія, Болгарія, Сербія, Словенія та Австрія.

Кшиштоф Сідлецькі, Генеральний директор «Astellas Pharma Europe Bv»

Кшиштоф Сідлецькі – президент Європейської Бізнес Асоціації з грудня 2015 року.

Уродженець Варшави, він приїхав у Київ близько 10 років тому, аби очолити місцевий офіс японської фармацевтичної компанії «Astellas Pharma Europe BV».

Дмитро Шоломко, Генеральний директор «Google Україна»

Дмитро Шоломко створив консалтингову компанію UBL, яка спеціалізується на наданні інформаційної та консультаційної підтримки великим українським IT і телекомунікаційним компаніям. З 2011 року він обіймає посаду генерального директора «Google Україна» та відповідає за планування бізнесу компанії, розвиток продуктів, маркетингові ініціативи, продажі.

Марко Ткачук, Генеральний директор «IDS Borjomi Україна»

Марко Ткачук випускник Бізнес-школи ЛІМу 2000 року (спільна українсько-американська програма МВА), визнаний найефективнішим СЕО країни. Лідер рейтингу Forbes-2013 року. У підпорядкуванні пана Лукачука – бізнес в 20 країнах світу регіону ЕЕМЕА – Східна Європа, Близький Схід і країни Африки.

Ігор Ланда, Генеральний директор «Novus Україна»Свій шлях Ігор Ланда розпочав у компанії «Сандора» як торговий представник. Вже через 10 років він очолив дану компанію. З 2010 року займає посаду Генерального директора «Novus Україна». Зараз «Novus» -  це 32 супермаркети, понад 3 мільярди гривень загального обороту та 4500 працівників.

Ігор Макаров, Генеральний директор «Miele»

Кар’єра Ігоря Макарова у компанії «Miele» розпочиналася з керівництва напряму продажів та маркетингу, а з 2013 року він обійняв посаду генерального директора компанії.  В 2015 році Ігор Макаров був призначений Головою комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації.

Артем Черніс, Генеральний директор «Philip Morris Україна»

Артем Черніс працює в структурі Філіп Морріс Інтернешнл з 1998 року і за цей час обіймав посади регіонального директора у країнах Скандинавії, директора з корпоративних питань в Росії, директора відділу продажів і дистрибуції Філіп Морріс Румунія, а також працював на керівних посадах в департаменті безмитної торгівлі Філіп Морріс Інтернешнл.

Тарас Лукачук, Генеральний директор «Jacobs Україна»

Випускник Києво-Могилянської академії Тарас Лукачук у свої 38 років став першим українцем, який очолив ключовий офіс найбільшої транснаціональної компанії «Mondelez», тепер – «Jacobs Douwe Egberts». Перш ніж стати президентом в «Jacobs Douwe Egberts», Лукачук пропрацював 19 років в компанії «Kraft Foods», український офіс якої вважався одним з найбільш успішних у світі.

Бажаємо всім учасникам успіхів та перемоги!