Лаурі Рейнберг - новий фінансовий директор Arricano

14 серпня 2018 року Лаурі Рейнберга офіційно призначено на посаду фінансового директора Arricano Real Estate Plc. Лаурі приєднався до команди Arricano у жовтні 2017  у якості керівника відділу фінансового контролю. До роботи в компанії обіймав посаду фінансового директора Pocopay, - великої естонської компанії, що займається онлайн-банкінгом.
На позиції фінансового директора Arricanо Real Estate Plc пан Рейнберг відповідає за управління фінансовим департаментом, реалізацію стратегії та взаємодією з міжнародними та українськими фінансовими установами.
Михайло Меркулов, CEO компанії Arricano Real Estate Plc, зазначає, що професіоналізм, намір привнести в команду ефективний європейський досвід з управління фінансами та генерування фінансових потоків - це важливі складові у розвитку бізнесу: «Ми раді вітати Лаурі в нашій команді Arricano. Перед фінансовим департаментом стоїть ряд завдань, які передбачають швидкий пошук нестандартних рішень.
Ми вже довели українському ринку, що навіть в умовах кризи компанія може підвищити компетентність та демонструвати двозначне зростання фінансових показників. Більш того, Arricano вдається отримувати фінансування банків на розвиток нових проектів. Тому що нам довіряють і вірять у нашу ефективність».
«Фінанси - це найпрозоріша, найоцифрованіша та найбільш монетарізована сфера корпоративної діяльності, де легко прорахувати KPI та ефектність. У Arricano є свої авторські комерційні напрацювання, злагоджені бізнес-процеси та новаторські ідеї щодо розвитку цього напрямку. Arricano - це компанія, що веде бізнес в Україні, але за європейськими принципами та практиками.
Масштаби діяльності та виклики не обмежуються використанням лише фінансових інструментів, але сприяють зростанню ефективності команди та постійному вдосконаленню усіх механізмів всередині компанії», - розповідає Лаурі Рейнберг, фінансовий директор Arricano.
Нагадаємо, що виручка Arricano у 2017 році збільшилася на 19% у валюті звітності (долар США). Більш докладно про фінансові результати компанії у річному звіті за посиланням
Детально про фінансового директора - за посиланням