Компанія Arricano Real Estate Plc візьме участь у CIS bankers VII Ukrainian Banking Forum

Компанія Arricano Real Estate Plc візьме участь в VII Українському Банківському Форумі, CIS bankers VII Ukrainian Banking Forum, який відбудеться 11-12 жовтня. У 2018 року програма найбільшої у Східній Європі банківської та фінансової конференції побудована на основі нової стратегії Національного банку України, яка була презентована 16 березня поточного року. Уже традиційно учасниками Форуму стають перші особи банків та компаній, що працюють на фінансовому ринку, - власники, Члени Правлінь, CEO, а також представники бізнесу.
    Михайло Меркулов, CEO Arricano, виступить з доповіддю в секції «Фінансова стабільність та перспективи сектора». Це перша з шести сесій, на якій учасники обговорять перші результати нової стратегії НБУ та плани щодо її реалізації, макроекономічну ситуацію в країні, виклики що стоять перед банками та бізнесом, прогнози на найближчий рік та багато іншого. Серед спікерів першої секції також - Сергій Тігіпко (власник TAS Group), Дмитро Сологуб (заступник Голови Національного банку України), Кирило Шевченко (Голова Правління, Укргазбанк), Тамаш Хак-Ковач (Голова Правління, OTP Bank), Dr. Sanjeev Kanoria (Vice-Chairman / Owner Austrian Anadi Bank AG), Ярослав Совгіра (Moody's).
Під час насиченої дводенної програми заплановано обговорення найактуальніших тем у фінансовому та банківському секторах ще в п'яти сесіях: «Управління ризиками (фінансова звітність та управління)», «Регулювання, контроль за дотриманням встановлених вимог, боротьба з легалізацією доходів, отриманих злочинним шляхом / попередження шахрайства», «Проблемна заборгованість (NPL), реструктуризація та відновлення кредитування», «Розвиток інфраструктури фінансового ринку та вільний рух капіталу», «Фінансова грамотність та загальнодоступність».
 Форуми CIS bankers - платформа для діалогу банків, бізнесу та регуляторів, що допомагає поліпшенню бізнес-клімату в Україні, створенню нової нормативної бази, просуванню реформ. Учасник Форумів CIS bankers, Сергій Тігіпко, власник TAS Group, підкреслює: «Важливо, щоб така розмова була відкрита, чесна, тоді буде толк».
    Український Банківський Форум збере 11-12 жовтня понад 300 учасників.