Компанія Arricano - володар двох нагород Retail Awards-2017 у категорії «Торговельні центри»

28 лютого 2018 року два ТРК компанії Arricano - «Сонячна Галерея» (Кривий Ріг) та ТРК City Mall (Запоріжжя) - стали переможцями в Національній Премії України в сфері роздрібної торгівлі Retail Awards «Вибір споживача» в категорії «Торговельні центри»: «Сонячна Галерея» стала найкращим ТРЦ Кривого Рогу, City Mall - найкращим ТРЦ Запоріжжя.
«Визнання двох регіональних ТРЦ компанії Arricano найкращими в своїх містах - це свідчення професіоналізму команди і ефективності роботи «Сонячної Галереї» і City Mall. У категорії «Торговельні центри» номінанти визначалися анкетуванням роздрібних операторів. Для нас є значущою висока оцінка якості взаємодії з нашими партнерами-орендарями», - зазначає Михайло Меркулов, CEO Arricano Real Estate Plc. - «Створення комфортного соціального простору в ТРЦ, розвиток екосистеми «ТРЦ - Орендар - Споживач», впровадження інновацій та грамотна робота команди з гостями роблять наші торговельні центри цікавими як для орендарів, так і для споживачів».
Як зазначають організатори Retail Awards, Malls Club Ukraine & Belarus, основною метою Премії є визначення лідера року серед провідних торговельних мереж, торговельних і торговельно-розважальних центрів України, ресторанів швидкого харчування, завдяки незалежному опитуванню споживачів. Номінації Премії формуються за підсумками щорічного аналізу ринку роздрібної торгівлі та анкетуванню його учасників. Підрахунок голосів споживачів і експертів ринку проводить Дослідницький партнер Retail Awards - компанія DigData. Результати голосування були оголошені під час Церемонії нагородження переможців Премії міжнародною аудиторською фірмою PwC Україна.
Вардуі Батракова, директор City Mall, ТРК компанії Arricano, у якої чотири роки поспіль нульова вакантність, кількісно і якісно зростаючий трафік, підкреслює: «Дуже приємно, що нашим гостям подобається торговельно-розважальний комплекс, тут вони роблять покупки, проводять час і приймають участь в наших заходах. Для нас важливо реалізовувати соціальні проекти і проводити спеціальні дитячі заходи. Адже City Mall - це той соціальний простір, який приваблює гостей і який ми формуємо разом з нашими партнерами-орендарями та відвідувачами. Ми хочемо, щоб відносини ставали все більш гармонійними».
Премія Retail Awards - 2017 «Вибір споживача» покликана стимулювати розвиток ТРЦ і роздрібних мереж, покращувати рівень і якість обслуговування, підвищувати конкурентоспроможність на національній і світовій арені і підвищувати визнання і лояльність споживача.
«Ми розуміємо, що відвідувачам важливо отримувати якісний і комфортний шопінг, веселі розваги для всієї родини, затишний і смачний фудкорт, відчувати, що вони в безпеці, відчувати турботу про них під час перебування у ТРК», - зазначає Марина Баранова, директор ТРК «Сонячна Галерея». - «Перемога в номінації - це спільна перемога керуючої команди ТРК «Сонячна Галерея» і наших орендарів. Ми плануємо удосконалювати взаємодію і покращувати якість сервісу в нашому ТРК».