Два ТРК компанії Arricano - «Сонячна Галерея» і City Mall – «Вибір споживача-2018»

Два регіональні торговельно-розважальні комплекси компанії Arricano - «Сонячна Галерея» (Кривий Ріг) та City Mall (Запоріжжя) - стали переможцями VII Національної Премії України в сфері роздрібної торгівлі Retail Awards «Вибір споживача-2018» і отримали нагороди під час урочистої церемонії 28 лютого 2019 року.
Незалежним консультантом і аудитором з підрахунку голосів Національної премії Retail Awards, що гарантує прозорість голосування і точність підрахунку голосів, виступив регіональний офіс PwC Ukraine міжнародної мережі PwC, представленої в 158 країнах.   Українські споживачі, беручи участь у незалежному опитуванні, віддавали свої голоси торговельним мережам, торговим і торговельно-розважальним центрам України за інновації і ефективність маркетингових активностей, які були реалізовані в 2018 році. Retail Awards - це єдина в Україні премія в області рітейлу, де вибір роблять виключно споживачі.
«Сонячна Галерея» на думку споживачів стала кращим торговельно-розважальним комплексом Кривого Рога, City Mall - переможцем серед ТРК в Запоріжжі.
ТРК «Сонячна Галерея», відкритий в 2008 році, розвивається протягом 10 років і пропонує містянам якісний tenant mix і цікаве дозвілля, формує культуру комфортного шопінгу і різноманітного сімейного відпочинку. У минулому році в ТРК реалізовано 35 маркетингових заходів, що розвивають торговельний центр і якісний шопінг, в тому числі інноваційні медійні, просвітницькі, освітні, спортивні, культурні проекти.
Традиційно - річний автослалом, вперше - PR-проект «Інтерв'ю у журналістів Кривого Рога». «Сонячна Галерея» - це популярний серед городян соціальний простір, який люблять і відвідують близько 65% мешканців Кривого Рога, - зазначає Марина Баранова, директор ТРК «Сонячна Галерея». - У партнерстві з орендарями, районною та міською адміністраціями, спортивними, благодійними та культурними організаціями ми робимо життя наших гостей цікавішим і різноманітнішим».
 У Запоріжжі «Вибором споживача-2018» став ТРК City Mall, в якому, згідно з дослідженнями, вважають за краще здійснювати покупки понад 70% містян. Варто зазначити, що понад 4 роки в City Mall 100%-ва заповнюваність торговельних площ: в ТРК представлено понад 90 відомих міжнародних і вітчизняних брендів, потужні якірні орендарі, зона entertainment і різноманітний фудкорт.
Тут йде активне життя з різноманітними тематичними, сімейними, культурними, розвиваючими, спортивними та іншими заходами, в яких беруть участь відвідувачі та рітейлери і за якими регулярно стежать в соцмережах ТРК читачі, френди і фоловери: в 2018 році їхня кількість перевищила 27,3 тисяч. Близько 264 тисячі користувачів в минулому році щомісяця отримували інформацію через діджитал-канали City Mall.
«City Mall - найбільш інноваційний торговельно-розважальний комплекс у Запоріжжі, - розповідає Вардуї Батракова, директор ТРК. - Крім якісного шопінгу, у нас створена комфортна атмосфера для відпочинку та дозвілля, різноманітні програми для дітей та дорослих. За 2018 рік у ТРК реалізовано 35 маркетингових проектів. Наша команда дякує всім, хто віддав нам свій голос і всім, хто робить City Mall соціальним центром тяжіння в місті - орендарям, партнерам та гостям».
«Сонячна Галерея» і City Mall стають переможцями номінацій «Кращий міський ТРЦ» третій рік поспіль.
Михайло Меркулов, CEO Arricano, зазначає, що Retail Awards «Вибір споживача-2018» - це одна з найцінніших нагород для рітейлу, тому що саме гість оцінює сustomer еxperience і обирає об'єкт з максимально позитивним для себе результатом. «Перемога наших об'єктів в Retail Awards - це маркер позитивного сustomer еxperience у споживачів ТРК «Сонячна Галерея» і ТРК City Mall, ознака задоволеності наших гостей. Завдяки сильній команді Arricano, яка забезпечує розвиток наших об'єктів, завдяки орендарям, які нарощують товарообіг, завдяки сервісній моделі партнерської взаємодії, ми розвиваємо екосистему відносин «Гість - Орендар – ТРЦ», в якій виграє кожен. І нам це вдається».