Arricano уклала договір з АТ «Райффайзен Банк Аваль» на фінансування будівництва Lukianivka shopping mall

20 лютого 2019 українська дочірня компанія Arricano Real Estate PLC, провідного девелопера торговельних центрів в Україні з європейськими інвестиціями, уклала новий кредитний договір з АТ «Райффайзен Банк Аваль» на 140 мільйонів гривень (прибл. 5,15 млн. доларів США) з терміном погашення до 31 грудня 2023 року для часткового фінансування будівництва торговельно-розважального центру Lukianivka.
Lukianivka - наш пріоритетний проект і ми планомірно і послідовно рухаємося до його реалізації. Нам приємно усвідомлювати, що найбільші фінансові установи та банки впевнені в надійності співпраці з Arricano і готові фінансувати якісні проекти. Масштабні угоди між девелоперами і банками в цьому році - це ще і яскравий сигнал для міжнародних інвесторів, що інформує про розвиток та перспективи в секторі комерційної нерухомості України. ТРЦ Lukianivka передбачає інноваційний багатофункціональний формат ТРЦ, що поєднує в архітектурній концепції як історичну спадщину, так і застосування кращих світових урбаністичних рішень», - зазначає Михайло Меркулов, CEO Arricano.
Умови даного кредитного договору передбачають нарахування 20.55% річних. До першої виплати коштів кредит уже забезпечений іпотекою ТРК City Mall, що належить групі компаній Arricano, і буде забезпечений заставою майнових прав за договорами оренди, укладеними з орендарями City Mall, та гарантією Arricano.