Arricano - в ТОП-500 найбільших компаній України

Компанія Arricano Real Estate Plc увійшла до «Рейтингу ТОП - 100: 500 найбільших компаній України», опублікованому наприкінці січня 2019 року. В цьому рейтингу представлені компанії з усіх галузей економіки, які впливають на розвиток своїх ринків.
Компанія Arricano посіла 1 місце в категорії «Надання нерухомості в оренду», 46 позицію в ТОП-100 компаній за прибутком і 303 позицію в ТОП-500 - за обсягом доходу. У 2017 році зростання чистого доходу Arricano склало 49% (1833 млн. грн.) у порівнянні з попереднім роком, чистий прибуток склав 723 млн. грн. у порівнянні з 658 млн. грн. в 2016 році.
У Arricano зазначають, що планомірна робота над всіма показниками ефективності компанії, системне досягнення бізнес-цілей, зміцнення репутаційного капіталу - це результат злагодженої роботи команди, яка три роки поспіль забезпечує зростання фінансових показників в доларі. Варто підкреслити, що учасники рейтингу - це не просто постачальники «великих чисел» для економічних звітів і великі платники податків. Це компанії, які формують репутацію країни; це команди, які під керівництвом власників та CEO впроваджують результативні бізнес-рішення.
Керівники багатьох підприємств, учасників рейтингу, відзначають важливість роботи з кадрами для майбутнього розвитку України. Наприклад, Михайло Меркулов, СЕО Arricano, планує впровадити «нові технології управління талантами», нову корпоративну культуру, коли «немає нічого неможливого».
Ось уже 21 рік «Комунікаційний хаб «Економіка», засновник і видавець рейтингу, проводить аналіз і готує вибірку тих компаній, які формують основу української економіки, активно розвивають свої галузі. Ранжування в рейтингу проводиться за фінансовими показниками, але, як зазначає редколегія, крім чистої виручки, все більшого значення набуває репутація.