Arricano — тричі переможець у Shopping Centers Awards — 2018

31 травня 2018 року компанія Arricano стала переможцем в трьох з дванадцяти номінацій премії Shopping Centers Awards — 2018, яка відбулась в рамках міжнародного форуму в сфері торгівельної нерухомості Shopping Centers Forum & Awards — 2018. Номінанти премії оцінювались трьома категоріями журі — міжнародними експертами, експертами від рітейлу і відвідувачами торгівельних центрів.
За результатами комплексної оцінки незалежним професійним журі Arricano Real Estate plc обрана як «Найкраща керуюча компанія», в номінаціях «Найкращий ТРЦ. Вибір рітейлу» та «Найкращий маркетинг ТРЦ» найвищу оцінку отримав ТРК «Проспект» (Київ). Всі три номінації, в яких перемогла компанія Arricano, - це вибір рітейлу.
Михайло Меркулов, CEO Arricano, зазначає: «Ми дякуємо за високе визнання журі та організаторів премії. Така висока оцінка від рітейлу — почесна та відповідальна. Успіхи Arricano — це результат роботи команди, яка здатна створювати екосистему в ТРЦ, де гостю комфортно, рітейлер і керуюча команда ТРЦ працюють злагоджено, розвивають атмосферу ТРЦ, нарощують сервіс, використовують інновації, грамотний маркетинг і, в результаті, демонструють якість і створюють комфортний соціальний простір, куди гостю хочеться повертатись».
У премії взяли участь понад 20 ТРЦ з 7 міст України — Києва, Харкова, Дніпра, Одеси, Запоріжжя, Кривого Рогу та Вінниці.
«Найкращу керуючу компанію ТРЦ», «Найкращий маркетинг ТРЦ» і переможця в номінації «Найкращий ТРЦ. Вибір рітейлерів» вибирали експерти, перші особи провідних компаній рітейлу і комерційної нерухомості, — Kar Kat Fashion, In White Solutions, IDNT, Allo, Auchan, Salateira, Lush, Jysk, Salateira, McDonald's Україна, «Будинок Іграшок», Retailers.
Наталя Дмитренко, директор з маркетингу Arricano, стверджує, що отримати визнання від рітейлерів як best marketing team — знакова перемога: «Співпраця, співтворчість, колаборація з орендарями — один з ключових принципів Arricano. У маркетингу і PR наших об'єктів ми робимо багато всього; реалізуємо багато успішних проектів, а іноді робимо помилки, визнаємо їх, і рухаємось далі. У цьому марафоні спільного маркетингу орендодавця і орендаря наша команда має намір і далі зберігати стабільно високий темп».
Ганна Чуботіна, директор департаменту торговельних площ Arricano, підкреслює: «Нагорода «Проспекту» як найкращого ТРЦ — це висока оцінка спільної роботи керуючої команди і орендарів «Проспекту», це визнання успіху, результат злагодженої роботи Arricano і рітейлерів для спільної справи: бути улюбленим ТРЦ для гостей. Ми дякуємо всім нашим орендарям за бажання розвиватися і розвивати «Проспект» разом з нами і вітаємо з нашою спільною нагородою!»
Організатором форуму і премії виступила бізнес-асоціація ринку нерухомості Ukrainian Real Estate Club, спільно з Europa Property, провідним європейським виданням, і CEE Retail Awards, міжнародною премією в галузі торговельної нерухомості.
Ольга Соловей, керуючий партнер URE Club, звертає увагу, що Український клуб нерухомості проводить Премію для профільного ринку з 2014 року: «Наш досвід, а також рекомендації нашого партнера Europaproperty.com, ми вирішили використовувати в тому числі в заснуванні спеціалізованої премії для торговельних центрів. У Києві функціонують понад 50 торговельних центрів різного формату, більшість з яких були відкриті більш як 10 років тому. В регіонах, де конкуренція значно нижче, гравці ринку визнають брак якісних об'єктів. Подібні конкурси, премії, допомагають підвищувати планку конкуренції, прагнення до розвитку, стимулюють якісні зміни. Методологія оцінки різних критеріїв на трьох рівнях експертів дозволяє визначити не тільки лідерів, а й допомогти торговельним центрам визначити їхні зони для розвитку і поліпшення».
Учасники урочистої церемонії Shopping Centers Awards — 2018 відзначили розвиваючу для професійного середовища атмосферу премії.

Довідково
Переможці Shopping Centers Awards — 2018