Arricano розвиває non-government-колаборацію у сфері комплаєнса

29 жовтня учасники Мережі доброчесності UNIC обмінялися практичними бізнес-кейсами та інструментами ефективного впровадження комплаєнсу на зустрічі UNIC Members Get-Together: Integrity Connects Business. Серед спікерів - представники компаній «Київстар», «Миронівський хлібопродукт», YouControl, Ethicontrol, Sandoz, Arricano.
    Тема комплаєнсу відгукується в різних структурних підрозділах бізнесу, безпосередньо впливаючи на загальну модель управління в кожній компанії. Як приклад, в Arricano - це репутація, що дозволяє ефективно взаємодіяти як всередині компанії, так і в стосунках з партнерами, фінансовими установами та державними організаціями. У компанії «Миронівський хлібопродукт» поділилися висновками щодо впливу ділової репутації та існуючих практик на перспективи для формування міжнародних відносин і виходу на нові ринки. У компанії «Київстар» комплаєнс є інтегрованою частиною освітніх HR-програм для співробітників та партнерів.
Олена Обухівська, менеджер з комунікацій компанії Arricano, презентувала комунікаційний кейс співпраці компанії та Мережі доброчесності UNIC. «Принципи доброчесності UNIC корелюють з філософією та корпоративними принципами Arricano. Тому наша компанія однією з перших підтримала UNIC ще на етапі формування. Протягом 2017-2018 ми продовжували розвивати non-government-колаборацію у сфері комплаєнсу.
    Доброчесність - це закон в дії, а ще - впевнена осмислена персональна позиція компанії, співробітників, партнерів. Це довірчі people2people взаємини. На прикладі Arricano можна зрозуміти, як спільними зусиллями генерувати нові ідеї комплаєнсу, отримуючи додаткові репутаційні пільги і підвищуючи рейтинги згадуваності в ЗМІ. Адже і представникам UNIC, і компанії Arricano є що розповісти медійному ринку та діловій громадськості України», - прокоментувала Олена.
«Ми вдячні запрошеним спікерам за готовність ділитися своїм досвідом у сфері просування і розвитку ділової етики. Цікаво відзначити, що до цього процесу стають причетні різні структурні підрозділи бізнесу. Тому навколо обговорення кращих практик та інструментів комплаєнсу нам вдалося об'єднати юристів, піарників, маркетологів, бізнес-консультантів та бізнес-радників. Синергія різноманітних ідей і досвіду - відмінне середовище для нових відкриттів і натхнення», - впевнена Ганна Герасимчук, Голова Секретаріату UNIC.
    Михайло Меркулов, СЕО Arricano, зазначив, що ініціатива, запропонована Радою бізнес-омбудсмена інтегрувати ділове співтовариство України в єдину Мережу доброчесності і комплаєнсу, за рік переросла в інструмент ділової взаємодії і практичну освітню платформу. «Сьогодні ми спостерігаємо прагнення багатьох компаній вийти на новий рівень ділового співробітництва. Тому ідея бізнес-комплаєнсу гармонійно прийнята в корпоративному секторі і все більше впливає на розвиток відносин з потенційними інвесторами, партнерами та споживачами, - зазначає CEO Arricano. - А це, в свою чергу, підвищує репутаційний рейтинг України в світі, адже якщо бізнес-співтовариство країни заявило про свій намір бути добропорядним, це означає, що з'явився маркер довіри. Це сигнал для держави про зацікавленість бізнесу в створенні і розвитку позитивного іміджу держави».