Arricano - фіналіст ICSC Solal Marketing Awards-2017

Компанія Arricano з проектом B2B UPGRADE by Arricano увійшла до шорт-лісту фіналістів конкурсу ICSC Solal Marketing Awards-2017. Конкурс проводить International Council of Shopping Centers - перша в світі глобальна асоціація торговельних центрів, що об'єднує девелоперів, керівників, спеціалістів з маркетингу, інвесторів, рітейлерів, державних чиновників і науковців з 90 країн, в якій представлено понад 60 000 партнерів.

Щорічно для узагальнення кращих світових практик в комерційній нерухомості, для демонстрації кращого досвіду гравців світового ринку нерухомості і визнання кращих досягнень в галузі International Council of Shopping Centers проводить ICSC European Awards. ICSC Solal Marketing Awards є однією з найпрестижніших премій ICSC в сфері маркетингу торгівельних центрів Європи і Південної Африки.

Михайло Меркулов, CEO Arricano, зазначає значимість участі в престижному конкурсі для компанії Arricano і для України в цілому. «Ми пишаємось тим, що стали фіналістами ICSC Solal Marketing Awards - 2017. Arricano - одна з 5 компаній учасниць - претендентів на перемогу в категорії B2B серед потужних гравців світового ринку. Це почесно - бути серед тих, хто демонструє кращі кейси в світі і представляє рівень розвитку комерційної нерухомості країни».

До шорт-лісту на ICSC Solal Marketing Awards-2017 були відібрані понад 100 номінантів з 20 країн з конкурсними роботами у 8 номінаціях: Brand Awareness & (Re)Positioning, Business-To-Business, Corporate Social Responsibility, Customer Services, Emerging Technology, Footfall Activation, Grand Opening\Expansion\Refurbishment, Sales Activation.

У шорт-лісті в номінації Business 2 Business представлені кейси з України, Туреччини, Португалії та Німеччини, в яких оцінювалася оригінальність ідеї проекту, економічний ефект і вплив на формування партнерських відносин з бізнес-аудиторією.

Наталія Дмитренко, директор з маркетингу компанії Arricano, розповідає, що рішення про участь в ICSC Solal Marketing Awards-2017 року з кейсом «Oсвітній проект для орендарів B2B UPGRADE by Arricano» було прийнято, оскільки цей проект несе нову культуру відносин між девелопером і рітейлером, що впливає на розвиток галузі комерційної нерухомості в Україні: «Проект B2B UPGRADE by Arricano, якому вже більше року, отримав багато позитивних відгуків від ринку. Це означає, що така інноваційна практика може бути використана гравцями не тільки українського ринку торговельної нерухомості, але і зарубіжними гравцями. І не тільки в торговельній нерухомості». Партнером проекту компанії Arricano стала мережа кінотеатрів Multiplex, для якої проекти, що розвиваються, є пріоритетними в партнерських програмах. Анастасія Давидова, директор з маркетингу мережі кінотеатрів Multiplex зазначає: «Проект Arricano спрямований, в першу чергу, на розвиток якісного сервісу. Чим більше щасливих клієнтів у компанії, тим вона успішніша на ринку і тим стрімкіше розвивається».

Переможці будуть оголошені 7-8 червня 2017 року на ICSC Європейській конференції з маркетингу (Відень, Австрія).