Arricano - активний учасник RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO - 2018

29-30 березня 2018 року компанія Arricano Real Estate Plc стала учасником RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO - 2018, найбільшої в Україні спеціалізованої міжнародної виставки індустрії рітейлу і девелопменту. Понад 2500 відвідувачів з 7 країн - компанії роздрібної торгівлі, девелопменту, співробітники брокерських і консалтингових фірм, компаній сегмента b2b і інвестори - знайомилися з експонентами виставки, в якій було представлено понад 75 компаній; обговорювали актуальні питання галузі в рамках виступів спікерів і вивчали кейси від успішних українських та міжнародних рітейл-компаній в рамках дводенної ділової конференції.
Компанія Arricano вже традиційно стала експонентом виставки, використовуючи великий галузевий захід для знайомства і переговорів з потенційними партнерами, для обміну досвідом, для вивчення інноваційних рішень в галузі. У цьому році на стенді був представлений інтерактивний стіл українських розробників - компанії Kodisoft, за допомогою якого можна не тільки реалізовувати розважальну і сервісну функції в ТРЦ, але і збирати дані про користувачів і аналізувати їх. Таким чином, Arricano в партнерстві з Kodisoft вивчали думку рітейлерів про ноу-хау інструмент і його ефективність, а також провели власне дослідження.
Крім виставкової експозиції, Arricano взяла участь у практичній конференції. Наталя Дмитренко, директор з маркетингу компанії, виступила одним із спікерів дискусії на тему «Від класичного ТРЦ до lifestyle mall». Учасниками цієї дискусійної панелі стали також Ірина Круппа (МФК Guliver), Brian Handley (ЦУМ Київ), Максим Гаврюшин (Budhouse Group), модерував панель Олександр Фіалка (Retail & Development Advisor). «У команди Arricano є значний досвід трансформації ТРЦ у комфортний соціальний простір. Ми, як і багато колег з ринку, готові ділитися ним. Запропонована організаторами тема - дуже актуальна, саме lifestyle споживача сьогодні значно впливає на культуру споживання, - зазначає Наталя Дмитренко. - Торговельний центр, що є точкою перетину дуже різних lifestyle патернів, повинен відповідати викликам і бути для споживача більше, ніж просто місцем для шопінгу. У цьому - великий виклик для кожного торговельного центру».
Організатори RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO в наступному році планують збільшити обороти, ще більше розширити аудиторію, а також якісно збільшити присутність міжнародних компаній. Андрій Жук, голова правління Української Асоціації рітейлерів, організатора RDBE, зазначає: «Нам, як організаторам, приємно мати відношення до формування культури проведення галузевої події такого масштабу в Україні. RDBE вже в минулому році зарекомендувала себе як ідеальне місце зустрічі з діючими і новими бізнес-партнерами. У нинішньому році виставка утвердилась в цьому статусі. Експозицію вдалося зробити ще більш розгорнутою - на 40% більше, ніж минулого року».